Vacature: Salesmedewerker in Veendam

Functieomschrijving

Jouw werkzaamheden bestaan uit het genereren van nieuwe klanten. Dit doe je door te bellen naar prospects. De doelgroep die jij belt zijn ondernemers, bedrijven en organisaties in verschillende branches die belang hebben bij promotie. Je bent een echte winnaar, en kan slecht tegen je verlies! Een doorzetter die niet stopt bij NEE, want dan begint het verkopen pas. Tevens sta je open om nieuwe sales technieken te leren. Ervaring is niet nodig. Ben jij opzoek naar een uitdagend bijbaantje, leergierig en een echte doorzetter? Reageer dan snel!

Taken en verantwoordelijkheden

Wat wij bieden

Geïnteresseerd? Reageer dan snel!

Spreekt jou deze functie aan? Vul dan het formulier in of stuur een mail naar info@allinreclame.nl

Direct solliciteren?

Wij willen graag kennis met je maken!

Collega's aan het woord

Lees wat je collega’s te zeggen hebben over All In Reclame..

Ik vind het een super leuk en hartstikke motiverende bijbaan naast mijn school, het is goed te combineren en het verdiend voor mijn leeftijd ook hartstikke goed, word altijd goed geholpen en begrepen, word goed behandeld, het is gezellig en gewoon helemaal top!

Diren

Ik vind het een super goeie werksfeer en een hartstikke mooie kans om een leuk zak centje te verdienen. Het is fantastisch te combineren met school en eventueel ander werk. De werksfeer is gezellig maar er word ook lekker doorgewerkt. Je word goed geholpen bij alles!

Lars